יינות קינוח

24K ויונייה 2012

יין קינוח בסגנון ice wine מענבי ויונייה מכרם נבחר בעמק האלה, שהופק בתהליך מיוחד של הקפאה וסחיטה עדינה. תסיסה ארוכה של כחצי שנה בטמפ’ נמוכה. יכולת התיישנות לשנים רבות.

יין קינוח מרוכז בעל ארומה של פירות טרופיים ודבש עם סיומת ארוכה ומענגת. יש להכניס למקפיא לשעה לפני השתייה

Viognier + box Corected

100%

ויונייה

6-8

טמפ' הגשה

375

מ"ל

24K גוורצטרמינר 2011

יין קינוח בסגנון ice wine מענבי גוורצטרמינר מכרם נבחר בגליל העליון, שהופק בתהליך מיוחד של הקפאה וסחיטה עדינה. תסיסה ארוכה של כחצי שנה בטמפ’ נמוכה. יכולת התיישנות לשנים רבות.

יין קינוח מרוכז בעל ארומה של פירות טרופיים בעיקר ליצ’י  עם סיומת ארוכה ומענגת. יש להכניס למקפיא לשעה לפני השתייה

24k gewur 11 + box

100%

גוורצרמינר

6-8

טמפ' הגשה

375

מ"ל

גתות במתיקות מעודנת 2012

הופק מענבי קברנה סובניון, מרלו ופטי וורדו מכרמים בהרי השומרון בבציר ידני. תסיסה במיכלי קטנים וערבוב ידני. לאחר סחיטה היין עבר ליישון בחביות עץ אלון צרפתי למשך כשנתיים.

יין אדום עם מתיקות עשירה והרמונית. ייחודיות היין שהוא הופק מבלנד של ענבים אדומים איכותיים והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי.

24 חודשי יישון
16-18 טמפ’ הגשה

גתות מתוק מעודן 11

50%

קברנה סובניון

30%

מרלו

10%

פטי וורדו

גתות אדום מתוק 2012

הופק מענבי קברנה סובניון, מרלו ופטי וורדו מכרמים בהרי השומרון בבציר ידני. תסיסה במיכלי קטנים וערבוב ידני. לאחר סחיטה היין עבר ליישון בחביות עץ אלון צרפתי למשך כשנתיים.

יין אדום עם מתיקות עשירה והרמונית. ייחודיות היין שהוא הופק מבלנד של ענבים אדומים איכותיים והתיישן בחביות עץ אלון צרפתי.

24 חודשי יישון
16-18 טמפ’ הגשה

גתות מתוק 11

50%

קברנה סובניון

30%

מרלו

10%

פטי וורדו

RED DIAMOND 2012

הופק מענבי שיראז וענבי פטי וורדו מחלקות יחדניות ביישוב שילה. בציר ידני מאוחר מאוד של הענבים. תסיסה ארוכה וממושכת בשל ריכוז הסוכר הגבוה.  ערבוב ידני של הקליפות למיצוי צבע וטעם. לאחר סחיטה היין הועבר להתבגרות של 5 שנים !! בחביות עץ אלון צרפתי.

יין אדום יוצא דופן שהופק מענבים מבציר מאוחר. היין עם מתיקות עשירה בטעמים ומאוזנת עם חומציות טובה. סדרה ממוספרת.

18-20 טמפ’ הגשה.

red diamond 2012

50%

שיראז

50%

פטי וורדו

60

חודשי יישון